melanotan 2

Information om Melanotan 2

Vi har sammanställt en lista med artiklar om Melanotan och dess fördelar och negativa effekter. Vi kommer att vara så noggranna och noggranna som möjligt nedan så att du som gäst får så mycket kött på benen som möjligt angående Melanotan, eller “Mello” som det ofta kallas.

Vad är Melanotan 2 egentligen?

Melanotan 2 är ett preparat som aktiverar kroppens melanocyter. Detta är en kroppsdel ​​som skapar melanin, som skyddar mot UV-strålar i solen. Att använda Melanotan hjälper sedan till att främja och öka syntesen av melanin, vilket ger dig både bättre skydd mot solbränna och gör din hud mer motståndskraftig mot sol/UV-strålning, vilket gör det mycket enklare att få en vacker solbränd hy.

Melanotan 2 är för närvarande inte ett auktoriserat läkemedel, vilket innebär att innehav, köp eller användning av det inte är olagligt. Det är inte heller klassat som ett läkemedel, så det är inte föremål för några läkemedelsbestämmelser.

Melanotans inflytande
Melanotan tros göra dig “kåt”, “smal” och “vacker utseende”. Detta beror på det faktum att några typiska biverkningar inkluderar förbättrad/spontan erektion för män (som gör dig “kåt”), lägre hunger (och gör dig “tunn”) och brunare och finare hud och solbränna (vilket gör dig ” trevlig” ).

Detta förklarar ursprunget till Melanotan-ryktet.

Melanotans vanligaste biverkningar

Följande är vanliga biverkningar:

Undertryckande av aptit
Kräkningar (när man injicerar Melanotan 2 i början innan kroppen vänjer sig vid ämnet)
Värme i ansiktet / hudrodnad
Ökad erektion/spontan erektion (män)
“Lust for Life” ökade libido (kvinnor)
Det är också vanligt att utveckla nya/mörkare leverfläckar; de är inget att oroa sig över eftersom de kommer att blekna med tiden när du slutar ta Melanotan 2.

Hur ska Melanotan 2 tas?

Melanotan kan administreras på en mängd olika metoder, varav den vanligaste är genom att injicera det i bukfettet med en liten nål, såsom en insulinnål. Det här är en riktigt liten och prydlig nål som inte gör allt när det kommer till injektion.

Det är också möjligt att ta det i form av en nässpray, vilket vi också erbjuder på vår hemsida. Fördelen med melanotan nässpray jämfört med vanliga injicerbara kit är att du inte sticker dig själv. Näsan har dock lägre upptagningsförmåga i slemhinnorna, därför har din Melanotan lite sämre/mindre påverkan än om du injicerar den.

När du använder injicerbara kit är det viktigt att komma ihåg att inte vara uppmärksam på renlighet. Rengör alltid området som ska injiceras på, använd sterila nålar (som ingår när du köper ett kit) och dela aldrig en spruta med någon annan.

Är melanotan skadligt?

Vi blir ofta ifrågasatta om Melanotan är farligt. Många mediekällors val att identifiera Melanotan som omedelbart skadligt är otroligt vilseledande, och det är en saklig felaktighet. Det finns inga bevis för att det är “farligt” i den meningen. De negativa effekter som kan uppstå är redan uppgivna och är något som måste bearbetas. Det anses ofta som “dåligt” på grund av kräkningarna som vissa individer kan drabbas av i början av sin användning av Melanotan (även om det är extremt ovanligt att kräkas).

Vilka är fördelarna med Melanotan 2?

Vi strävar alla alltid efter att förbättra vårt utseende. Det finns en anledning till att folk går till stranden så fort solen går upp. Det finns också en anledning till varför solariet är mer populärt än någonsin och dyker upp över hela landet, eftersom det finns en önskan om en brunare och snyggare hud.

Melanotan 2 rekommenderas för dig som vill få en solbränna och aktivt utsätta sin hud för UV-strålning, antingen i solen eller i ett solarium. Det förhindrar att din hud får hudcancer. Faran med att “sola” bränns. Det är omedelbart osäkert varje gång du bränner dig och får den röda showen på din. Som ett resultat, genom att använda Melanotan, får du ett utmärkt skydd från detta.

Var kan jag få tag i Melanotan?

Melanotan säljs av en mängd olika marknadsaktörer. Det är dock ofta av ojämn kvalitet och över tio procent av butikerna importerar sin Melanotan utifrån. Svårigheten är att flaskorna skakas och utsätts för olika temperaturer, inklusive höga temperaturer, vilket direkt skadar och minskar kvaliteten på Melanotan. Dessutom finns det inget sätt att säkerställa produktionsprocessen eller hur produkten har behandlats på vägen.

Vi tillverkar alla vialer i Sverige och kan därför alltid se till att vi håller högsta möjliga kvalitet på våra varor, och varje parti kontrolleras innan det skickas. En “batch” är en uppsättning eller produktion som skapas i batcher om 10 000 flaskor. Här testas en slumpmässigt utvald flaska och vi vet att de andra håller samma kvalitet eftersom de är gjorda av samma råvaror och går igenom samma tillverkningsförfarande.

 

Se doseringsguide

Mer info om melanotan 2

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *