För dig som vill köpa Melanotan 2

Melanotan 2, även känt som MT2, är ett syntetiskt hormon som främst används för att stimulera pigmentproduktionen i huden. Detta resulterar i ökad hudbränna och en mörkare hudton. Men det finns även andra användningsområden för Melanotan 2, såsom att minska riskerna för hudcancer och behandla sexuella dysfunktioner. I den här artikeln kommer vi att ta en närmare titt på vad Melanotan 2 är, varför man köper det och dess eventuella biverkningar. Läs vidare för att få en grundlig förståelse av detta kontroversiella hormon.

Fakta Om Melanotan 2

Följande tabell ger en översikt över de viktigaste egenskaperna hos melanotan 2, en syntetisk form av hormonet som stimulerar melaninproduktionen i huden.

EgenskaperBeskrivning
Även känd somMT2, melanocytestimulerande hormon
Kemisk strukturC50H69N15O9
AnvändningBrändhetsbehandling, behandling av ED och ökad libido
AdministreringInjektion, nässpray eller tablett
VaraktighetVanligtvis 2-3 månader, men kan variera mellan individer
BiverkningarHudfärgning, illamående, huvudvärk, erektioner
LagligtEj godkänt för försäljning som läkemedel
ForskningStuderas för användning mot hudcancer och MS
Går att köpaVia internet
En tabell som visar fakta om Melanotan 2.

Är det farligt att ta Melanotan?

Media har skapat en ganska missvisande bild av användningen av Melanotan, som istället är användbart för att förebygga solbränna. Medierna har valt att framställa det som om Melanotan kan öka risken för cancer, vilket kan vara vilseledande. Å andra sidan kan ALLA som utsätter sin kropp för exceptionellt stora mängder UV-strålning, särskilt genom solarium, löpa en förhöjd risk för hudcancer. Det är alltså solning, inte melanotanin, som leder till en ökad risk för hudcancer.

Media framställer det på detta sätt eftersom många Melanotananvändare önskar vara solbrända hela tiden, vilket leder till att de oftare solar i solarium än vad de normalt skulle göra. Detta kan i sin tur öka risken för hudcancer.

Sammanfattningsvis är Melanotan inte giftigt i sig självt; överdriven solning kan vara skadligt om den sker i för stora doser.

Finns det fördelar?

Melanotan är också fördelaktigt på flera andra sätt. Vanliga “bieffekter” som många människor anser vara fördelaktiga är bland annat följande:

  • Undertryckt hunger (leder till viktminskning).
  • Mer kåt (starkare och plötsliga erektioner efter intag hos män).
  • Välbefinnande (ökad libido hos framför allt kvinnor) (ökad libido hos framför allt kvinnor).
  • Melanotan solbränna (uppenbarligen den främsta anledningen till att människor använder Melanotan).

Det fungerar så effektivt att de som aldrig kunde sola tidigare utan alltid brände sig och blev röda kan nu tillbringa tid i solen som någon med “vanligt” eller till och med extremt utmärkt pigment.

Var kan jag få tag på Melanotan 2?

För det första kan Melanotan 2 köpas direkt via oss. Dessutom har vi under många år fungerat som distributör till majoriteten av de ledande butikerna, inklusive oss själva, som säljer och distribuerar Melanotan 2. Slutligen, är vi stolta över att kunna erbjuda denna produkt till våra kunder.

Vi tillverkar all Melanotan själv inrikes i Sverige och kan därför alltid försäkra oss om att vi håller högsta möjliga kvalité på våra varor och varje batch testas innan de går ut för leverans. En “batch” är en uppsättning/tillverkning som görs i 10.000 st vialer åt gången. Vi testar en slumpvis utvald vial och vi vet då att resten håller samma kvalité då de kommer ifrån samma råvara och tillverkningsprocess.

Vilken Melanotan 2 är bäst?

Melanotan kan administreras oralt eller intravenöst. Av den orsaken är det inte ett alternativ att ta melanotanpiller, som vissa butiker har gett till sina konsumenter (inga märken nämns). Melanotan injektion är det bästa valet om du vill ha mest effekt för minst pengar.

Om du är livrädd för nålar eller inte känner dig bekväm med att injicera något i din kropp rekommenderas Melanotan nässpray. I motsats till injektion absorberar kroppen endast cirka 60-70 % av den mängd som tas med Melanotan nässpray. Därför har vi nu tagit itu med detta bekymmer genom att något överdosera vår Melanotan nässpray för att garantera att du får det önskade resultatet.

Hur ska Melanotan användas?

Appliceringen av Melanotan är okomplicerad. Vi erbjuder en detaljerad guide med anvisningar om hur Melanotan ska blandas, användas och förvaras.

När du köper från oss innehåller ditt startkit allt du behöver för att börja använda det. Oavsett om du använder Melanotan injektion eller Melanotan nässpray krävs endast tre saker:

  • Melanotan-flaska
  • Vatten för blandning (särskilt det medföljande vattnet).
  • En spruta för att blanda eller injicera Melanotan, beroende på om du har valt Melanotan nässpray eller Melanotan injektion.

Fullständiga instruktioner finns i vår Melanotanguide här.

Är melanotan olagligt?

Det grundläggande svaret är nej, melanotan är inte förbjudet. Att köpa, inneha eller använda! Det är inte olagligt.

Melanotan är endast olagligt att tillverkas. Detta beror på att tillverkning av läkemedel kräver licens, liksom marknadsföring av medicinska läkemedel. Melanotan är för närvarande inte godkänt eller kategoriserat som ett godkänt läkemedel i Sverige eftersom forskning om långtidseffekter av att ta Melanotan pågår.

Sverige har extremt strikta krav för om ett läkemedel ska vara godkänt eller inte. Därför bör vi räkna med att se Melanotan på apotek eller som recept för personer som bränner sig lätt i solen under ytterligare några år.

Finns det falsk Melanotan?

Melanotan kan inte vara två olika saker. Med detta sagt finns det bara en sorts Melanotan. Därför sidan finns det flera marknadsaktörer som erbjuder varierande nivåer av Melanotan till försäljning.

Det är enkelt att försöka öka vinsten avsevärt genom att sänka mängden aktiv Melanotan i varje flaska från, låt säga, 10 mg till 7 mg, och man har ökat vinsten med drygt 40 %. Om du däremot kör Melanotan från en annan aktör, till exempel oss, kommer du att märka en skillnad.

Följaktligen, kommer du alltid att märka en effekt från Melanotan. Dess kraft och effektivitet är så påtaglig att vi under det senaste decenniet inte har mottagit ett enda mejl från någon som hävdar att vår Melanotan inte fungerade tillfredsställande.

Majoriteten av marknadsaktörerna i Sverige får sin Melanotan från utlandet, ofta från både Kina och Indien. Emellertid bidrar praxis att leverera en färdig produkt i en flaska, som sedan måste utsättas för både skakning och temperaturförändringar, till att substansens kvalitet sjunker dramatiskt. Detta bidrar till att även om mängden melanotan i flaskan är rätt kan kvaliteten försämras dramatiskt.

Alla Melanotan-flaskor tillverkas i Sverige i vårt eget laboratorium. Således kan vi alltid vara säkra på att kvaliteten är den högsta. Melanotans råvara tillverkas av vår nederländska partner. Det är viktigt att notera att Melanotan i flaskor är en färdig produkt som är känslig för skakning, värme och starkt ljus. Eftersom produkten fortfarande är i rått tillstånd (rent pulver) kan den inte förstöras under transport. Vi frystorkar och blandar därefter Melanotan innan vi applicerar den i en injektionsflaska, som sedan förpackas med etikett och kartong och transporteras till vårt centrallager och slutligen till dig som kund.

När kan du börja sola?

Under uppladdningsperioden ska du ta Melanotan varje dag, särskilt innan du går och lägger dig, eftersom vissa biverkningar kan uppstå. Mer information om Melanotans biverkningar finns här.

Du solar sedan varannan dag samtidigt som du fortsätter att ta Melanotan varje dag tills du får önskade effekter.

Därefter kommer underhållsfasen. Det handlar bara om att låta din kropp upprätthålla de stabila nivåerna av din nyligen ökade mängd melanin i kroppen så att du inte förlorar all din färg igen. Det är värt att notera att solbrännan kommer att bestå betydligt längre än när du i allmänhet har gått ut i solen och fått en bra solbränna.

Är det farligt med Melanotan?

Vi får ofta frågan ifall Melanotan 2 ska anses som farligt. Det är extremt missvisande av många medier som väljer att utnämna Melanotan som direkt farligt, vilket är rent faktafel. Det finns ingenting som tyder på att det skulle vara ”farligt” i den bemärkelsen. Bieffekterna som kan uppstå har vi nämnt ovan och är något som behövs för att bearbeta. Det uppfattas ofta som ”dåligt” pga kräkningar som vissa kan råka ut för i början av sitt användande av Melanotan (även om det är extremt ovanligt förekommande att kräkas).

Vanliga Frågor & Svar – FAQ

Vad är Melanotan 2?

Melanotan 2, även känt som MT2, är en syntetisk peptid som används för att stimulera hudens pigmentproduktion. Det resulterar i ökad hudbränna och en mörkare hudton.

Varför ska man ta Melanotan 2?

Melanotan 2 kan användas för att få en mörkare hudton utan att utsätta sig för farliga UV-strålning. Det kan också hjälpa till att motverka solskador och har visat sig vara användbart vid behandling av hudsjukdomar.

Finns det fördelar med Melanotan 2?

Utöver att ge en mörkare hudton kan Melanotan 2 också minska aptiten, öka libido och förbättra välbefinnandet.

Är det farligt att ta Melanotan?

Melanotan i sig är inte giftigt, men överdriven solning kan vara skadligt för hälsan. Melanotan hjälper dock till att förebygga solskador.

Var kan jag få tag på Melanotan 2?

Melanotan 2 kan köpas via internet från olika butiker och distributörer. Det är viktigt att kolla upp pålitliga källor och se till att produkten är av god kvalitet.

Vilken är den bästa formen av Melanotan 2?

Melanotan 2 kan tas som injektion eller nässpray. Injektion ger den mest effektiva resultatet, medan nässpray kan vara ett alternativ för dem som är rädda för nålar.

Hur ska Melanotan användas?

Fullständiga instruktioner för hur man blandar, administrerar och förvarar Melanotan finns tillgängliga hos distributörer.

Är Melanotan olagligt?

Det är inte olagligt att köpa, inneha eller använda Melanotan. Men det är olagligt att tillverka läkemedlet.

Finns det falsk Melanotan?

Eftersom Melanotan är populärt finns det risk att påträffa falsk Melanotan från icke pålitliga källor. Det är viktigt att se till att produkten kommer från en pålitlig och godkänd källa.