Rea!

Fettförbränning & Skönhetspaket

Det ursprungliga priset var: kr4.673,90.Det nuvarande priset är: kr3.738,00.

I paketet medföljer

  • 1 vial mellanotan 2 (10mg)
  • 2 vialer CJC 1295 DAC (2mg)
  • 4 vialer hgh fragment (5mg)
  • 3 sprutor
  • 10 kanyler
  • 3 vialer av vätskor

Detta paket räcker i c.a 30 dagar.
För att få bästa möjliga resultat så rekommenderar vi att man ringer oss på kundsupport för att få ett individuellt upplägg som gör att substanserna kan verka optimalt utefter just dina dagliga rutiner och inviduella förutsättningar.

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

Vi har närmare 25 års erfarenhet av kost, träning, skönhet och fettförbränning. Vi har nu arbetat fram ett paket med 3 olika preparat som tillsammans ger fantastiska resultat beträffande fettförbränning, skintaan samt anti-aging (föryngring och uppbyggnad av din hy)

För att få bästa resultat av detta paket så krävs det att man tänker till lite vad man äter samt även när man äter. Det är också viktigt att man undviker vissa typer av livsmedel. Kortfattat kan man säga att preparaten arbetar bäst när man har lågt blodsocker vilket ger en låg insulinnivå. Därför bör kolhydrater undvikas så mycket som möjligt och kosten bör baseras så mycket som möjligt på bara protein. Man bör även undvika koffein och även alla typer av socker, framförallt laktos.

Eftersom man tar preparaten på kvällen/natten eller morgonen så. Är det bra att ha ett så kallat ätarfönster så långt från dessa tider som möjligt. Alltså försöker man få i sig sin näring under så få timmar som möjligt under dagen. Äter man något tidigt på morgonen eller sent på kvällen så är det viktigt att man då helt slopar kolhydrater och bara får i sig näring helt från Protein samt möjligen bra fetter.

Dosering och tipps på vårt skönhet och fettförbrännings kit.

Vi använder oss av 2 olika produkter som tillsammans verkar väldigt bra för både en föryngrande och en fett förbrännande effekt. Det är viktigt att man tar produkterna på tom mage gärna mitt i natten eller på morgonen. Men ska inte ha ätit något på minst 2 timmar innan injektion och heller inte äta något på minst 2 timmar efteråt. Det är även viktigt att man går ner på kolhydratsintaget så mycket som möjligt gärna helt basera kosten på protein och bra fetter. Också försöka undvika koffeinen och socker såklart och andra supstanser som förhöjer blodsockret. Med rätt dosering och rätt kost så är effekten otrolig stor och folk har tappat uppemot 15kg i vikt och fått avsevärt finare skin och hud på en 4 veckors kur. Dom viktigaste målen där man ska ligga på noll eller väldigt lite kolhydrater är målen intill injektionen alltså första och sista målet. Att äta mycket kolhydrater på målen mitt på dagen ska man också försöka undervikt men inte lika viktigt. Men undvik kolhydrater så mycket du kan och basera kosten på protein och bra fetter vegetabiliska fetter samt omega 3 etc. Små proteinrika mål är att föredra framför ett eller flera större, för att få bästa resultat. Det kan även va bra att dricka lite flytande omega 3 morgon och kväll för att visa att kroppen att den får fett, så att den vågar släppa på det fettet du har bundit.

Dosering

Du har fått 4 blå vialer och 2 oranga

Dom blå vialerna blandas med c.a 1,5 ml vätska dessa ska räcka i c.a 7 dagar man tar alltså 0,2 ml om dagen. På tom mage på kvällen, mitt i natten eller på morgonen innan frukosten. Då bör man dock vänta 2 timmar innan man äter något, (omega3 går dock bra att äta direkt på morgonen samt på kvällen). Det går också bra att ta halva doseringen vid 2 tillfällen på någon av de angivna tidpunkterna. Det viktiga är att man får i sig ca 1 sjundedel av vialens innehåll varje dag. Hur mycket vätska man blandar i kan man bestämma själv.

Dom oranga vialerna blandas förslagsvis med 1ml sedan tar man en tredjedel av hela sprutan c.a 0,33 ml var 5.e dag. Alltså dag 1 dag 5 och dag 10.

Denna peptid kan svida lite efter injektionen så man kan dela upp injektionen på 2-3 mindre stick. Eller blanda med mer vätska. Det viktiga är att man får i sig en tredjedel av den total mängder i vialen var 5.e dag. Då räcker ju en vial i 15 dagar.

Att få exakt rätt dosering är inte superviktig utan försök följa anvisningar så noga som möjligt. Tänk även på att inte skaka vialen när du blandar den utan låt det lösa sig lugnt och försiktigt. Vialen med blått lock kan uppfattas som lite grumlig när man läser upp den! Men bara se till att det inte finns vita kort i vätskan eller på vialens insida.

Följer ni dessa anvisningarna så bra som möjligt så kommer ni att få en riktigt bra effekt på dom här 4 veckorna. Injektionen sker i magen in under fetter. Fettet kan komma att kännas lite löst och dallriga i början men det är att gott tecken på att kroppen börjat använda fettet som en energikälla. Ett bra tecken på att man ligger lågt på fetter är att man ofta går upp och kissar på nätterna. Detta eftersom man inte har några kolhydrater som binder dagens vätskeintag. Det är även viktigt att dricka mycket vatten för att få en optimal fettförbränning. Vilket såklart också leder till att man kissar oftare.

Lycka till med våra produkter och maila gärna om ni har några frågor.

Överst har du det som behöver ändras men vi pratat mer om det strax

Infon om skönhet och fettförbränningspaketet behövs också finnas på sidan på nån underflik

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fettförbränning & Skönhetspaket”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *