Rea!

MELANOTAN 2 – 1 x 10 MG

Det ursprungliga priset var: kr484,00.Det nuvarande priset är: kr399,00.

Du hittar allt du behöver för att komma igång med din Melanotan här. Detta är gott för en laddningsfas och är lämpligt för dig som vill testa Melanotan 2.

Följande varor ingår i paketet:

  • 1st vial Melanotan 2 (10 mg)
  • Bac vatten
  • 5 st sprutor för injicering

Dosering

Läs vår doseringsguide!

Ytterligare produkter

Beskrivning

MELANOTAN 2 – 10 MG

Melanotan 2 startpaket innehåller allt du behöver för att komma igång. Detta kit är idealiskt för dem som aldrig har använt Melanotan 2 förut och vill experimentera med en laddningsfas.
MELANOTAN 2 – 10 MG, bac vatten och 5 insulinsprutor

Melanotan 2 är ett namn du säkert har hört talas om. Känner du någon som fick en exceptionellt fantastisk solbränna på nolltid? Du behöver inte längre oroa dig för farorna med att spendera timmar i solen och utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Melanotan 2 är utan tvekan svaret på din strävan efter den perfekta solbrännan.

Melanotan stimulerar utvecklingen av melanin, ingrediensen som hjälper din kropp att bidra till en härlig solbränna snarare än röd och irriterad hud. Ökat melanin ger snabbare resultat, förbättrat skydd mot solbränna och en längre långvarig brännskada.

Melanotan skapades från början för att hjälpa dem som har svårt att stanna ute i solen utan att allvarligt skada huden. Denna kemikalie upptäcktes fungera förvånansvärt effektivt på alla hudtyper och har sedan dess tagit världen med storm.

Ser du fram emot att få en bättre solbränna på nolltid? Då skaffa denna Melanotankit från oss just nu!

MELANOTAN 2 – 10 MG

Osäker på hur man doserar och injiceerar? Läs vår doseringsguide!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MELANOTAN 2 – 1 x 10 MG”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …